Info

Bestelmogelijkheden:

De gemakkelijkste en snelste manier van bestellen is via onze webwinkel. Maar u kunt ook de bestelling aan ons doormailen. U ontvangt automatisch een bevestiging via email met daarin de factuur en het totale eindbedrag.

Mocht u niet gelijk een orderbevestiging ontvangen dan heeft u waarschijnlijk een verkeerd emailadres opgegeven. Mail dan even, dan kunnen wij alsnog de bevestiging sturen.

Wij leveren alleen binnen Nederland.

De orderbevestiging is tevens factuur.

 

Na ontvangst van de betaling zullen de artikelen de volgende dag worden verzonden. Mocht u na 1 week nog niets hebben ontvangen, neem dan contact met ons op. Mocht er iets niet meer op voorraad zijn dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. De post wordt hier elke werkdag s'morgens rond 9 uur opgehaald. Betalingen die na 9 uur s'morgens binnen komen gaan dan de volgende dag met de post mee.

Betalingsmogelijkheden:

Om onze prijzen zo laag mogelijk te houden leveren wij alleen op vooruitbetaling per bank of giro, op NL37 INGB 0005 3707 29 tnv Cora's handelshuis te Ouddorp.. Of via Ideal of via Paypal, snel, save en simpel.

Voor snelle levering kies Ideal of Paypal.

Bestellingen worden niet langer dan 1 week apart gehouden, heeft u langer nodig dan 1 week om te betalen, geef dit dan even door zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

 

Geen verkoop aan huis.

Bestellingen afhalen is mogelijk, alleen op afspraak. 

 

Verzendkosten

Binnen Nederland: Vanaf 35,00 euro nemen wij de verzendkosten voor onze rekenen, daaronder berekenen wij 3.50 euro voor de verzendkosten.

Bestellingen beneden de 5.00 euro kunnen wij niet in behandeling nemen.

Er kan op verzoek eventueel een factuur bij de bestelling worden gedaan.
Voor bijgeleverde uitgeprinte factuur word €2,50 administratiekosten in rekening gebracht.
 
Wordt verzonden via de gewone post.

 
Voor aangetekend verzenden alleen op verzoek, dan zijn de verzendkosten voor de klant. 
 
  

Corakraal is opgericht Juli 2006.